Minecraft Kardan Adam Yapmak



Bu yazımızda Minecraft kardan adam nasıl yapılır onu anlatacağız. Minecraft oyununda kardan adamın diğer ismi Snow Golem'dir. Bu kardan adamı yapmak için nelerin gerektiğine ve kardan adamın ne şekilde yapılacağına aşağıdan bakabilirsiniz. Bu yapacağınız kardan adam dost canlılar grubuna dahildir. Yani canavarlarla savaşır ve sizi korur. Ayrıca ateşten ve güneşten uzak durmalıdırlar.




Minecraft'ta kardan adam yapmak oldukça basittir. Aşağıda verilen malzemeleri toplayarak hemen kardan adam yapabilirsiniz.

Gerekli malzemeler:

1 ADET BALKABAĞI


2 ADET KAR BLOĞU

Kar bloğunu yapmak için öncelikle karlı bölgeden kürek ile kartopu toplamalısınız. Kar toplarını kürek ile topladıktan sonra üretim yerine 4 tane kar topunu yerleştirerek 1 adet kar bloğu elde edersiniz.

Kardan Adam Yapımı:

2 ADET KAR BLOĞUNU ÜST ÜSTE KOYDUKTAN SONRA BALKABAĞINI ÜSTÜNE YERLEŞTİRİYORUZ VE KARDAN ADAMIMIZ CANLANIYOR.

 

Kardan adam dost canlıdır. Yani bizim düşmanımız olan yaratıklar kardan adamın da düşmanıdır. Kardan adam sizi yaratıklardan koruyabilir. Uzun mesafelere kar topu atışları yapar. Ateşin yanında ve güneşte kardan adamın öldüğünü de unutmayın.

minecraftkoylusu, minecraft, minecraft yardım, minecraft nasıl yaparım, minecraft nasıl olur, minecraft nasıl üretilir, minecraft yapımı, minecraft craftlamak, minecraft craft etmek, minecraft nasıl craft ederim, minecraft craft tarifi, minecraft craft rehberi, minecraft gerekli malzemeler, minecraft malzemeler, minecraft türkçe yapımı, minecraft türkçe rehberi, minecraft ingilizce yapımı, minecraft rehberleri, minecraft kardan adam, minecraft snowman, minecraft kardan adam yapmak, minecraft kardanadam yapmak, minecraft snow golem yapmak, minecraft snow golem craft, minecraft snowman craft, minecraft kardan adam nasıl yapılır, minecraft kardan adam nasıl üretilir, minecraft kardan adam nasıl yaparım, minecraft kardan adam balkabağı, minecraft kar fırlatıcısı, minecraft kar fırlatan, minecraft kardan adam balkabağı koymak, minecraft kardan adam nasıl üretirim, minecraft kardan adam canlandırmak,
Minecraft Kardan Adam Yapmak Minecraft Kardan Adam Yapmak Reviewed by Admin on Temmuz 28, 2017 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.