Minecraft Iron Golem Yapmak



Bu yazımızda Minecraft Iron Golem nasıl yapılır onu anlatacağız. Minecraft oyununda Iron Golem'in Türkçe ismi Demir Golem'dir. Bu Iron Golem'i yapmak için nelerin gerektiğine ve Iron Golem'in ne şekilde yapılacağına aşağıdan bakabilirsiniz. Bu yapacağınız Iron Golem dost canlılar grubuna dahildir. Yani canavarlarla savaşır ve sizi korur. Ayrıca köylerde de kendiliğinden doğabilirler. Bunun için köylere çok miktarda kapı yapmalısınız.




Minecraft'ta iron golem yapmak oldukça basittir. Aşağıda verilen malzemeleri bulduktan sonra hemen yapabilirsiniz.

Gerekli malzemeler:


1 ADET BALKABAĞI


4 ADET DEMİR BLOĞU


Iron Golem Yapımı:

2 ADET DEMİR BLOĞUNU ÜST ÜSTE KOYDUKTAN SONRA ÜSTTEKİ BLOĞA SAĞDAN VE SOLDAN BİRER DEMİR BLOĞU DAHA KOYUYORUZ (KOLLARINI YAPIYORUZ YANİ) VE EN ÜSTE BALKABAĞI KOYUYORUZ, IRON GOLEM CANLANIYOR.



Iron Golem dost canlıdır. Yani bizim düşmanımız olan yaratıklar Iron Golem'in de düşmanıdır. Iron Golem, sizi yaratıklardan koruyabilir. Neredeyse bütün zombilere tek atıyor ve köydeki insanları çok severek onlara gül veriyor. Halat bağlayarak yanınızda gardiyan gibi gezdirebileceğinizi de unutmayın.

minecraftkoylusu, minecraft, minecraft yardım, minecraft nasıl yaparım, minecraft nasıl olur, minecraft nasıl üretilir, minecraft yapımı, minecraft craftlamak, minecraft craft etmek, minecraft nasıl craft ederim, minecraft craft tarifi, minecraft craft rehberi, minecraft gerekli malzemeler, minecraft malzemeler, minecraft türkçe yapımı, minecraft türkçe rehberi, minecraft ingilizce yapımı, minecraft rehberleri, minecraft iron golem yapmak, minecraft demir golem yapmak, minecraft iron golem craft, minecraft iron golem üretmek, minecraft iron golem nasıl yaparım, minecraft golem yapmak, minecraft golem, minecraft iron golem, minecraft iron golem nasıl yapılır, minecraft iron golem gerekenler, minecraft balkabağı, minecraft demir bloğu, minecraft iron golem yapımı, minecraft balkabağı koymak, minecraft gardiyan yapmak, minecraft zombi öldürücü, minecraft zombi öldüren gardiyan, minecraft koruyucu yapmak, minecraft köy koruyucusu, minecraft dev yapmak, minecraft dev üretmek, minecraft beyaz dev, minecraft beyaz golem,
Minecraft Iron Golem Yapmak Minecraft Iron Golem Yapmak Reviewed by Admin on Temmuz 28, 2017 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.