Minecraft Wither Yapmak



Bu rehberimizde Minecraft Wither nasıl yapılır onu anlatacağız. Wither'ı canlandırmak için çeşitli malzemelere ihtiyacımız var. Ayrıca bu malzemeleri belirli şekillerde birleştirmeliyiz. Bunun için aşağıdaki rehberimizi okuyarak hemen kolayca Wither canlandırabilirsiniz.




Wither Nedir?

Üstteki resimde de gördüğünüz üzere bu 3 kafalı yaratığın adı Wither'dır. Bu yaratığı sadece siz canlandırabilirsiniz. Yani oyunda kendiliğinden oluşmamaktadır. Ayrıca Wither canlandığında sizi öldürene kadar durmayacaktır. Bu nedenle hazırlıklı olmalı ve canlandırdığınızda onu öldürmelisiniz.

Wither Nasıl Yapılır?

Öncelikle bazı malzemeler gerekiyor. Bu malzemeler 4 adet ruh kumu ve 3 adet nether iskeletinin kafası.

Malzemeleri Nereden Bulacağız?

Ruh kumlarını Nether'daki kalelerden toplayacaksınız ve nether iskeletlerini de öldürerek kafalarını toplayacaksınız.





Kafaları toplamak biraz zordur tahmini olarak 40'ta 1 oranında düşüyor ancak kılıcınıza "Ganimet" büyüsü basarsanız kafa çıkma oranı artacaktır.

Wither Üretmek:




Topladığımız eşyaları bu şekilde dizdiğimiz an Wither canlanacak ve patlayarak yukarı doğru çıkacak. Oyunun en üstünde de canavarın can barı gözükecektir.

minecraftkoylusu, minecraft, minecraft yardım, minecraft nasıl yaparım, minecraft nasıl olur, minecraft nasıl üretilir, minecraft yapımı, minecraft craftlamak, minecraft craft etmek, minecraft nasıl craft ederim, minecraft craft tarifi, minecraft craft rehberi, minecraft gerekli malzemeler, minecraft malzemeler, minecraft türkçe yapımı, minecraft türkçe rehberi, minecraft ingilizce yapımı, minecraft rehberleri, minecraft wither yapmak, minecraft wither üretmek, minecraft wither craftlamak, minecraft wither craft, minecraft wither build, minecraft wither nasıl yaparım, minecraft wither nasıl üretirim, minecraft wither yapım yolu, minecraft wither tarifi, minecraft wither rehberi, minecraft wither canlandırmak, minecraft 3 kafalı yaratık, minecraft 3 kafalı canlı, minecraft uçan bomba fırlatıcı, minecraft nether iskeleti, minecraft ruh kumu, minecraft wither iskeleti kafası, minecraft wither kafası, minecraft wither üretme yolu, minecraft withers,
Minecraft Wither Yapmak Minecraft Wither Yapmak Reviewed by Admin on Temmuz 28, 2017 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.