Minecraft Herobrine Nedir? Nasıl Bulunur?





Herobrine, Minecraft dünyasının hayali karakteridir. Oyun yapımcılarının defalarca hiçbir zaman oyuna Herobrine eklemediklerini söylemelerine rağmen, bazı forum ve internet sitelerinde bu hayali karakter üzerinden hikayeler yazılmıştır.

Oyunun yapımcısı olan Notch’un ölen kardeşi anısına oyuna eklendiği söylenen Herobrine, hiçbir zaman resmi olarak oyuna eklenmemiştir. Hatta kardeşinin isminin Brine olduğu ve ona kahraman anlamında Hero lakabıyla Hero Brine dendiği söylenmektedir.

Oyuna resmi olarak eklenmese de "Herobrine" lakaplı bir internet korsanı, oyunun içine sızarak her güncellenen versiyonuna bu karakteri dahil etmiştir.

Bu nedenle oyunun her yeni güncellemesinde, oyun yetkilileri tarafından “Herobrine silinmiştir.” notu eklenir.

Bazı iddialara göre bu internet korsanının eklediği Herobrine ile karşılaşma ihtimali, yok denecek kadar azdır.

Genellikle yerin altındaki terk edilmiş ve rayların bulunduğu madende görüldüğü söylenen bu hayalet, fark edildikten çok kısa bir süre sonra ortalıktan kaybolur.

İnternet korsanının eklediği Herobrine ile karşılaşan bazı oyuncular, bu hayaletin eşya çaldığını ve görüldüğü zaman çığlık attığını belirtmiştir.

Herobrine’ın oyunun ana karakteri olan Steve ile benzerliği bulunur ve tek farkı, gözlerindeki parlamadır.

Korkmak isteyenler için ayrıca Herobrine modu da bulunur. Oyuna aksiyon katmak isteyen oyuncular, bu modu yükleyerek Minecraft’ı korkunç bir hale çevirebilirler.

minecraftkoylusu, minecraft, minecraft yardım, minecraft nasıl yaparım, minecraft nasıl olur, minecraft nasıl üretilir, minecraft yapımı, minecraft craftlamak, minecraft craft etmek, minecraft nasıl craft ederim, minecraft craft tarifi, minecraft craft rehberi, minecraft gerekli malzemeler, minecraft malzemeler, minecraft türkçe yapımı, minecraft türkçe rehberi, minecraft ingilizce yapımı, minecraft rehberleri, minecraft herobrine, minecraft herobrine nedir, minecraft herobrine kimdir, minecraft herobrine ne oluyor, herobrine, minecraft herobrine hikayesi, minecraft herbrine olayı, minecraft herobrine modu, minecraft herobrine nerede, minecraft herobrine bulmak, minecraft herobrine buldum, minecraft herobrine gördüm, minecraft herobrine evi, minecraft herobrine maden, minecraft herobrine notch, minecraft herobrine nereden bulurum, minecraft herobrine nasıl bulunur, minecraft herobrine karakteri,
Minecraft Herobrine Nedir? Nasıl Bulunur? Minecraft Herobrine Nedir? Nasıl Bulunur? Reviewed by Admin on Temmuz 28, 2017 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.