Minecraft Piramit ve Orman Tapınağı Rehberi



ORMAN TAPINAĞI

Yağmur ormanlarında bulabileceğiniz bu tapınak sarmaşıkların arasına ve büyük ağaçların olduğu bir yerde gizlendiğinden bulması kolay değildir. Ancak yağmur ormanlarını iyice araştırırsanız rast gelme ihtimaliniz oldukça yüksek.





İçerisinde oldukça fazla tuzak bulunduran bu tapınak, size sandık içerisinde ödüller de sağlıyor. Bunlara aşağıdaki videodan izleyerek ulaşabilirsiniz.







PİRAMİT (ÇÖL TAPINAĞI)

Çölde bulunan bu piramitler bulması en kolay yapılardır. Çöllerde gezintiye çıkarak genellikle düzlük alan ve önünüzde engel olmadığı için bulmanız kolay olacaktır.



Piramitin içinde tam ortaya gelip ortasını kazdığınızda büyük bir yükseklikten aşağı düşeceksiniz ve eğer ortadaki basınç plakasına bastığınızda da dinamitler hem içerisi ödül dolu sandıkları hem de sizi havaya uçuracak. Ancak korkmayın basınç plakasını ve altınızdaki blokları kırıp ulaşacağınız tnt'leri kırdığınızda böyle bir sorun olmayacak ve son olarak sandıkları açıp içerisindeki ödülleri alacaksınız.

Aşağıdaki videoyu izleyerek kolaylıkla sandıkları açabilirsiniz. (Video'da açtığı boşluğa su dökerek inmiş siz yanları kazarakta inebilirsiniz.)





minecraft piramit ve orman tapınağı, minecraft piramit rehberi, minecraft orman tapınağı rehberi, minecraft desert temple, minecraft jungle temple, minecraft çöldeki yapı, minecraft piramitteki sandık, minecraft piramitteki gizem, minecraft ormandaki yapı, minecraft ormandaki gizem, minecraft ormandaki yapıdaki tuzak, minecraft orman tapınağı tuzak, minecraft çöl tuzak, minecraft çöldeki tnt, minecraft çöldeki sandık, minecraft piramitte napıcaz, minecraft orman tapınağında napıcaz, minecraft piramitte nasıl sandık alırım, minecraft orman tapınağında nasıl sandık alırım, minecraft tnt tuzak, minecraft basınç plakası tuzak,
Minecraft Piramit ve Orman Tapınağı Rehberi Minecraft Piramit ve Orman Tapınağı Rehberi Reviewed by Admin on Ağustos 02, 2017 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.