Minecraft Video Çekme Programları



Mirilis Action

Minecraft video çekme programları arasında en çok kullanılan programlardan birisi de Mirilis Action'dır. Mirillis tarafından hazırlanan bu program, HD kalitesinde video çekme olanağı sunuyor. 480P’den 1080P’ye kadar kalite seçeneğiniz bulunuyor. Program ücretlidir. Satın alarak sınırsız şekilde kullanabilirsiniz. Şuan için kısa süreliğine 30 günlük ücretsiz deneme hakkınız mevcuttur.




Fraps

Oyun dünyasının ünlü video kaydetme programıdır. Her oyunda kullanılabilen ve basit bir araçtır. Minecraft'ta en kolay video çekme programı olarak adı geçmektedir.

Bandicam

Minecraft’ta en iyi hizmeti veren video kayıt programı. Küçük boyutlu bu program, lisans gerektirmemekle birlikte ücretsiz olarak hizmet vermekte. Ancak lisansı alırsanız video üstünde çıkan bandicam yazısı da gitmiş olur.

Open Broadcaster Software

Bütün oyunlar için kullanabileceğiniz bir programdır. Bu program ile minecraft canlı yayını yapabilir (twitch vs.) veya videolar çekebilirsiniz. Ücretsiz bir programdır. Genelde yayın yapmak için kullanılır.

minecraftkoylusu, minecraft, minecraft yardım, minecraft nasıl yaparım, minecraft nasıl olur, minecraft nasıl üretilir, minecraft yapımı, minecraft craftlamak, minecraft craft etmek, minecraft nasıl craft ederim, minecraft craft tarifi, minecraft craft rehberi, minecraft gerekli malzemeler, minecraft malzemeler, minecraft türkçe yapımı, minecraft türkçe rehberi, minecraft ingilizce yapımı, minecraft rehberleri, minecraft video çekme programları, minecraft video çekmek, minecraft video, minecraft çekmek, minecraft çekme, minecraft video çekme, minecraft nasıl video çekerim, minecraft nasıl youtuber olurum, minecraft nasıl video alırım, minecraft video kaydetmek, minecraft video, minecraft program, minecraft programları, minecraft kolay video çekmek, minecraft bedava video çekmek, minecraft ücretsiz video çekmek, minecraft en iyi video çekme, minecraft mirilis action, minecraft fraps, minecraft bandicam, minecraft open broadcaster software, minecraft yayın açmak, minecraft twitch, minecraft twitchte yayın açmak, minecraft yayın nasıl açarım, minecraft yayın paylaşmak, minecraft yayıncı olmak, minecraft yayınlamak, minecraft çekip yüklemek, minecraft en iyi video programı
Minecraft Video Çekme Programları Minecraft Video Çekme Programları Reviewed by Admin on Temmuz 29, 2017 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.