Minecraft Cam Nasıl Yapılır?



Bu yazımızda oyunda nasıl cam yapacağınızı, ince cama dönüştüreceğinizi ve yaptığınız camları boyamak için ne yapmanız gerektiğini göstereceğiz. Bu sayede en güzel şekilde barınabileceğiniz bir ev yapabileceksiniz.



Minecraft'ta Cam Nasıl Yapılır?

Cam yapmak için gerekli olan malzemeler kum ve kumu pişirmek için gereken kömür ile fırın. Malzemeleri fırına aşağıdaki şekilde gördüğünüz gibi yerleştirip kısa süre beklemeniz gerekli.


Minecraft'ta İnce Cam Nasıl Yapılır?

İnce camı evinize pencere olarak kullanırsanız bence daha hoş bir görüntü ortaya çıkıyor. İhtiyacınız olan 6 adet cam ve bir adet marangoz sehpası. 6 tane camdan 16 tane ince cam elde ediyorsunuz.


Minecraft'ta Renkli Cam Nasıl Yapılır?

Camları renkli cama dönüştürmek de mümkün. Ve bu sayede daha güzel gözüken binalar oluşturabiliriz. Gerekenler ise 8 adet cam ve bir adet boya malzemesi (Çiçek, mürekkep veya kemik tozu vb. olabilir) Renkli camlar da ince cama dönüştürülebilir.



minecraftkoylusu, minecraft, minecraft yardım, minecraft nasıl yaparım, minecraft nasıl olur, minecraft nasıl üretilir, minecraft yapımı, minecraft craftlamak, minecraft craft etmek, minecraft nasıl craft ederim, minecraft craft tarifi, minecraft craft rehberi, minecraft gerekli malzemeler, minecraft malzemeler, minecraft türkçe yapımı, minecraft türkçe rehberi, minecraft ingilizce yapımı, minecraft rehberleri, minecraft cam, minecraft cam yapımı, minecraft cam craft, minecraft cam tarifi, minecraft cam üretmek, minecraft cam nasıl, minecraft cam nasıl yapılır, minecraft cam nasıl üretilir, minecraft ince cam, minecraft ince cam craft, minecraft ince cam tarifi, minecraft ince cam nasıl yapılır, minecraft ince cam üretimi, minecraft ince cam yapımı, minecraft ince, minecraft cam pişirmek, minecraft kum cam, minecraft kum, minecraft cam pişirmek, minecraft camı yapma, minecraft ince cam nasıl yapılır, minecraft renkli cam, minecraft renkli cam tarifi, minecraft renkli cam craft, minecraft renkli cam yapımı, minecraft renkli cam nasıl yapılır, minecraft ince renkli cam, minecraft ince camı boyamak, minecraft camı boyamak, minecraft cam nasıl boyanır, minecraft cam boyama, minecraft cam boyama tarifi, minecraft cam rehberi, minecraft ince cam rehberi, minecraft cam boyama rehberi
Minecraft Cam Nasıl Yapılır? Minecraft Cam Nasıl Yapılır? Reviewed by Admin on Temmuz 26, 2017 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.