Minecraft 1.11 Güncellemeleri




Minecraft 1.11 ile Gelen Değişiklikler
  • Yeni bir sırt çantası eklendi. Envanterinizde taşıyacağınız bu eşyanın adı “Shulker Box”. Bu çantanın içine itemler koyabiliyor ve bir yere giderken yanınızda taşıyabiliyorsunuz. Kazmak için özel bir kazmaya ihtiyacınız yok, elinizle bile kazabilirsiniz.
  • “Observer-Block” eklendi. Minecraft Pocket Edition'da bulunan bir bloktu ancak bilgisayar sürümüne henüz gelmemişti. Bu özel blok komşu bloklardan gelen sinyalleri ve değişimleri bildirebiliyor.
  • Woodland-Mansions yapısı eklendi. Kocaman bir köşke benzeyen bu yapı nadiren bulunabiliyor. İçindeki köylüler harita ve hazine haritası satıyorlar. İçerisinde ise çeşitli büyücüler bulunmakta ve büyücülerin size saldırtmak için yollayabileceği kanatlı melekler mevcut.
  • Lamalar artık sandık taşıyabiliyorlar ve sandıkları sayesinde uzun yolculuklardan bol ganimetlerle dönebiliyorsunuz.

1.11, minecraft 1.11, 1.11 güncelleme, minecraft 1.11 güncelleme, 1.11 değişiklikleri, 1.11 haberleri, minecraft 1.11 değişiklikleri, minecraft 1.11 haberleri, minecraft 1.11 gelen değişiklikler, minecraft 1.11 yenilikler, minecraft güncellemeleri, minecraft güncelleme notları, minecraft 1.11 güncelleme notları, minecraft 1.11 güncellemeleri, minecraft 1.11 ile gelenler, minecraft 1.11 haberleri, minecraft sırt çantası, minecraft shulker box, minecraft observer block, minecraft woodland mansions, minecraft npc, minecraft lama, güncelleme, update, güncellemeleri, updateler, son sürüm güncellemesi, güncelleme notları, güncelleme haberleri, değişiklikler, haberler, neler geldi, yenilikler, mine, craft, minecraft, minecraft, minecraft güncellemeleri, minecraft güncelleme notları, minecraft haberleri, minecraft yenilikleri, minecraft değişiklikleri, minecraft gelen değişiklikler, minecraft gelen yenilikler, minecraft update, minecraft update notes
Minecraft 1.11 Güncellemeleri Minecraft 1.11 Güncellemeleri Reviewed by Admin on Temmuz 25, 2017 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.